Autoschade Herstel Groep (AHG) heeft als eerste keten een Service Level Agreement (SLA)  afgesloten met KIA Motors Nederland. Met het afsluiten van de SLA levert de KIA dealerorganisatie voortaan originele onderdelen en accessoires van het merk KIA aan alle AHG-vestigingen voor schadeherstelwerkzaamheden aan KIA-automobielen.

Jan van Kleef, Formule Manager AHG: “De ondernemers van AHG, importeurs en dealerorganisaties zien dat de toepassing van originele onderdelen bijdraagt aan efficiency en misschien wel het belangrijkste een hoge berijderstevredenheid. Wij zijn er trots op dat wij de eerste zijn waarmee KIA Motors Nederland een overeenkomst aangaat.”

De bestellingen van de KIA onderdelen en accessoires worden via een online platform verwerkt, waardoor de communicatie snel en foutloos verloopt. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst worden de materialen vrijwel altijd de volgende werkdag al bezorgd. Hierdoor kunnen AHG vestigingen nog sneller en gemakkelijker schadereparaties uitvoeren aan KIA-voertuigen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties