Tripmanager heeft met auto-op-afroep afgelopen weekend 450.000 euro opgehaald door middel van crowdfunding. Een ongekend succes in de automotive-branche. Volgens directeur en oprichter Martin Zevenbergen het bewijs dat autodelen helemaal van deze tijd is.

Het bedrijf heeft dit extra werkkapitaal nodig om TripManager ‘auto-op-afroep’ landelijk verder uit te rollen. Na een succesvolle start in Amsterdam en Rotterdam begin dit jaar wordt TripManager sinds kort landelijk aangeboden. Zevenbergen: “Volgend jaar verwachten we ongeveer 245 bedrijven te bedienen, een ruime verdubbeling ten opzichte van nu.”

Tripmanager is een kruising tussen autodelen en autoverhuur. Het brengt werknemers op afroep een auto naar keuze op hun werkplek voor zakelijk en privé gebruik. TripManager wil op deze manier werkgevers én werknemers ontzorgen op het gebied van flexibele privé- en zakelijke mobiliteit.

Duurzaam

Voor werkgevers kan Tripmanager een duurzaam alternatief zijn voor de pool- of zelfs leaseauto. Zevenbergen: “De dure lease- en poolauto’s staan bij veel organisaties 80 procent van de tijd stil. Tripmanager kan een stimulans zijn voor werknemers om te switchen van ‘autobezit’ naar ‘autogebruik’. Daarnaast kunnen werkgevers privé-mobiliteit faciliteren zonder financiële verantwoordelijkheid of grote investeringen. Het past ook perfect binnen een mobiliteitsbudget.”

Tripmanager kent scherpe prijzen, er hoeft geen borg te worden betaald en het contract kent geen ‘kleine lettertjes’. Zevenbergen: “De niet-bestickerde huurauto’s wordt gebracht en gehaald op de werkplek. Je betaalt alleen voor het gebruik, hebt verder geen rompslomp van autobezit. En natuurlijk ook geen fiscale bijtelling.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties