Opel-dealer Vriens zal vanaf 1 april in handen zijn van Automotions Groep. De twee vestigingen van Vriens in Breda en Etten-Leur worden vanaf die datum aangesloten bij Autoteam, het Opel-cluster van de groep.

Huub Janssens, de huidige eigenaar van Vriens Opel, heeft na het faillissement van Kroymans in 2009 een succesvolle doorstart gemaakt met de Opel bedrijven in Breda en Etten-Leur. Ondanks de economische tegenwind heeft het bedrijf zich de laatste jaren goed staande weten te houden. Om alle ontwikkelingen bij te kunnen houden, de continuïteit van Vriens én de werkgelegenheid voor het team te kunnen waarborgen, draagt Janssens zijn bedrijf nu over aan Automotions Groep.

De overname van Vriens Opel past uitstekend binnen de strategie van Automotions Groep om een sterk merkencluster op te bouwen in Zuidwest Nederland. Met vestigingen in Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes en Vlissingen kan de Opel-markt in West-Brabant en Zeeland perfect bediend worden.

Ook Opel Nederland juicht de overname van harte toe. Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland: “Wij kennen Autoteam onder de vlag van Automotions Groep als een uitstekende partner en hebben er alle vertrouwen in dat onze belangen en die van alle Opel klanten in Zeeland en Zuidwest-Brabant op de juiste manier behartigd zullen worden.”

Automotions Groep

Automotions Groep is de mobiliteitsgroep van Zuidwest-Nederland. De groep stelt hoge eisen op het gebied van service en auto aanbod. Daarom worden verkoopvestigingen, waar mogelijk gecentraliseerd om het meest complete aanbod en dé optimale merkbeleving te creëren voor auto zoekend Zuidwest Nederland.

De verkoop van het Fiat en Alfa Romeo-cluster van de groep wordt vanaf half maart, net als het Zeeuwse Mercedes-Benz cluster, gecentraliseerd in Goes.

Voor onderhoud bundelen de werkplaatsen van de groep zich steeds meer, zodat klanten voor professioneel en vakkundig onderhoud en garantiewerkzaamheden altijd dichtbij huis terecht kunnen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties