Theo Mulder heeft dinsdag het volledige aandelenpakket van de Bangarage verworven. Hiermee is de Bangroep, met vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amstelveen, Mijdrecht en een schadeherstelbedrijf in Amstelveen, een volledig zelfstandig opererende Volvo dealergroep geworden.

Theo Mulder: “We zijn blij dat met deze stap er nu uiteindelijk een Volvo-dealergroep is ontstaan voor Groot-Amsterdam met één eigenaar. Nu breekt een nieuwe periode aan en gaan we bouwen aan een nieuwe toekomst van de Bangroep, tezamen met onze partner Volvo Cars Nederland.”

Bangarage was sinds 2011 een joint-venture tussen Theo Mulder en Furness Car, onderdeel van het inmiddels failliet gegane Koops Furness. Met de aandelentransactie is Mulder nu volledig eigenaar.

Sinds 1 januari is de Bangroep aangesloten bij schadeketen AAS. Walter Sontrop van dit schadebedrijf schetst tijdens een bijeenkomst van Automotive Insiders de veranderingen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft ondergaan en licht de keuzes toe van deze wijzigingen. Ook geeft hij zijn menig over de aankomende periode.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties