Het blijft maar doorgaan met nieuwe grossiers bij Group Auto. Vandaag (9 januari) is bekend geworden dat ook Boer Automaterialen uit Aalsmeer en Wijmar uit Enkhuizen zich aansluiten bij de snelgroeiende grossiersgroep.

In amper drie weken tijd hebben zich nu al veertien nieuw grossiers aangemeld met in totaal 20 vestigingen. Volgens Freek Blekxtoon van Group Auto zitten de volgende zes alweer in de pijplijn en is het eind nog niet in zicht. Hij verwacht dat in januari nog meer leden zullen worden gemeld.

Teun Stavast van Boer Automaterialen, een grossier met een rijke historie, geeft aan dat het nu het moment was om zich aan te sluiten bij een sterke organisatie. “Je moet als grossier zorgen dat je niet stil staat. Met de huidige snelheid van marktontwikkeling moet je open staan voor vernieuwing. We hebben gezien dat – net als wij – er veel leden bij zitten met een eigen gespecialiseerde werkplaats, dat spreekt ons ook aan en klinkt vertrouwd”, aldus Stavast. Boer Automaterialen heeft naast de grossierderij ook een grote afdeling voor revisie van startmotoren en dynamo’s, onder de naam Stabeco, die ze ook landelijk aan collega’s leveren.

Wijmar Enkhuizen is een jong bedrijf, maar een gevestigde naam met een schat aan ervaring in de regio. Volgens Remco Martens van Wijmar is het logisch dat je je aansluit bij een samenwerkingsverband: “Wij kijken er naar uit om ook de garageconcepten samen met onze klanten verder uit te werken. Bij ons staat de klant centraal en Groupauto heeft al veel zaken uitgewerkt die nu voor ons een mooie aanvulling zijn voor deze en toekomstige klanten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties