Ketengrossier Brezan is via Shared Parts Services aandeelhouder geworden van de internationale inkooporganisatie Temot International. “Gelet op de huidige internationale consolidatieslag is het van belang deel uit te maken van een groter internationaal geheel”, zegt ceo Cor Baltus die benadrukt dat Brezan zelfstandig wenst te blijven.

De ceo van Temot International, Fotios Katsardis, beschouwt Nederland van strategisch belang. “Het is duidelijk dat de toetreding van een gezonde organisatie als Brezan ervoor zorgt dat er in een groter marktgebied synergieën kunnen worden benut, er samenwerking op operationeel en strategisch vlak tot ontwikkeling zal komen en dat kosten kunnen worden gedeeld.” Sinds Van Heck in 2011 afscheid nam heeft Temot geen Nederlandse aandeelhouder meer.

Naast het bundelen van inkoopvolumes biedt Temot International een breed scala aan diensten en producten zoals data en modules voor catalogi en een netwerk van leveranciers voor private label of B-label onderdelen en accessoires. Daarnaast voert Temot International een aantal garageconcepten zoals waartoe haar aandeelhouders ook toegang hebben.

Gedurende 2014 zal Brezan de diverse voordelen van het Temot-lidmaatschap introduceren. Brezan beschikt over 140 verkooppunten in Nederland en België.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties