Budget Autoverhuur heeft dit jaar de aanwezigheid in Europa flink uitgebreid met de opening van meer dan 200 nieuwe vestigingen. In Nederland zijn recent twee nieuwe vestigingen geopend, één in hartje centrum van Rotterdam en één in Maastricht. Een derde vestiging volgt nog in Hengelo.

In Frankrijk is het aantal vestigingen bijna verdrievoudigd met de opening van 208 nieuwe verhuurlocaties in onder andere in Parijs, Aix-en-Provence en Marseille. In Italië zijn vijf nieuwe locaties geopend op populaire bestemmingen als Bologna, Milaan en Rome.

“De opening van nieuwe filialen in Frankrijk, Italië en Nederland bewijst onze toewijding om zowel zakelijke als vakantiereizigers kwaliteit, makkelijk te bereiken faciliteiten, goed onderhouden auto’s en perfecte service te bieden,” zegt Mark Servodidio, directeur Europa van Avis Budget Group. “Feitelijk hebben we in minder dan twee jaar bijna 400 nieuwe locaties geopend om te voldoen aan de toenemende vraag naar huurauto’s op de belangrijkste bestemmingen in Europa, voor de zakelijke en vakantiereiziger.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties