Topmodel Claudia Schiffer wordt het gezicht van de nieuwe merkcampagne, waarmee Opel in 2014 start. Ze zal centraal staan in de nieuwe campagne ‘It’s a German’, die al in januari in première gaat op vele Europese tv-zenders, behalve in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

In de korte spots zal het topmodel het ‘Made in Germany’-aspect onder de aandacht brengen. Daarbij ligt het accent op unieke kenmerken van de Opel-modellen, zoals technologie van Duitse origine en slimme oplossingen. Ook de technisch vooruitstrevende vierwielaandrijving van onder meer de Mokka is een item dat wordt belicht. Schiffer besluit elke spot met de slotzin: ‘Het is een Duitser’.

Claudia Schiffer is opgetogen over haar eerste dagen als ambassadrice van Opel: “De eerste spot namen we half december op in Barcelona. In elk spotje zit een knipoog die televisiekijkers zal doen glimlachen. Ik ben helemaal weg van de nieuwe Opel-modellen. Neem de Meriva met zijn naar achteren openslaande achterportieren: je stapt niet uit die auto, je kunt je zó naar buiten laten glijden. Je hoeft je dus niet druk te maken, al draag je de meest gesoigneerde jurk.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties