Fabrikant en distributeur van aircoserviceapparatuur Dometic Group, heeft haar Waeco-netwerk uitgebreid naar 24 partners in Nederland en negen in België. Om de dekking in beide landen te optimaliseren, is Dometic Waeco in gesprek met acht mogelijke nieuwe partners in de Benelux. Van de 24 Nederlandse dealers bieden er elf mobiele service op locatie aan. In België zijn dat tot nu toe drie locaties.

“Dometic Waeco heeft het Aircon Experts Safety Network opgezet voor auto- en schadebedrijven die niet willen of kunnen investeren in R1234yf airco serviceapparatuur”, aldus aftersalesdirecteur Toon Snoeren van Dometic Waeco. “Steeds meer autofabrikanten vullen hun aircosystemen met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Op dit moment zijn dat 17 merken met samen 29 modellen. Echter zie je die auto’s niet direct terug in de werkplaats. Om deze reden wil en kan niet iedereen investeren.”
 
Bedrijven die niet willen of kunnen investeren, komt Dometic Waeco tegemoet door ze voor een marktconform bedrag diensten aan te bieden. ”De bedrijven in het Aircon Experts Safety Network werken al langere tijd samen met Dometic Waeco. Ze kennen onze producten en krijgen onze trainingen en hebben dus de benodigde kennis in huis.”      
  
Dometic Waeco heeft speciaal voor het onderhouden van auto’s met koudemiddel R1234yf het ASC 5000RPA AirCon Service Center ontwikkeld. Koudemiddel R1234yf reageert gevoelig op vermenging met andere koudemiddelen. De ASC 5000 RPA controleert de reinigingsgraad met behulp van een geïntegreerde analyseapparaat. Daarnaast voldoet de ASC 5000 RPA volledig aan de eisen op het gebied van brandveiligheid.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties