Han Verschoor, salesmanager bij Dupont Refinish, heeft onlangs op de netwerkdag van Du Pont in Burgers Zoo in Arnhem de nieuwe webbased marketingtool Lifetime Warranty gelanceerd. Hiermee wordt extra garantie voor de autobezitter geregeld en er is een online klanttevredenheidsonderzoek aan gekoppeld. Maar er was meer te melden.

Pierre Bogers van DPC Business Development waarschuwde op het gebied van autoschade voor de steeds grotere onderlinge afwijking tussen de stijgende loonkosten en het dalende spuittarief.

De Five Star Partner van Dupont kan voortaan inhoud geven aan duurzaam ondernemen door het Eco Pro-label in te voeren, dat aangeeft dat er alleen milieubewuste lakproducten gebruikt worden. Daarnaast maakt een energiescan onderdeel uit van het pakket, bedoeld om de CO2-uitstoot te verminderen. Volgens Hein Jacobs, van Jacobs Energie Advies zijn er energiebesparingen tot zelfs 25 procent mogelijk.

Op het einde van de dag werden er diverse Nederlandse schadeherstelbedrijven gehuldigd, die twintig jaar of langer lid zijn van Five Star. Die jubilarissen zijn Autoschade Hagen in Apeldoorn, Autoschade CAS in Coevorden, Autoschade Gebroeders Van der Wulp in rRidderkerk, Autoschade Nistelrode in Nistelrode, Autoschade Wiegerinck in Lochem en Autoschade Nowosielski in Utrecht.

Volgens eerdere berichtgeving onderzoekt Dupont ook de verkoop van haar autolakkendivisie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties