Broekhuis Lease had vandaag (22 oktober) de primeur voor het afwikkelen van de eerste pechhulpvraag door VHD alarmcentrale via ROB-net.

Door direct inzicht te geven in het hulpverleningsproces samen met de vereenvoudiging van de factuurstroom, levert dit de leaseklanten van VHD alarmcentrale voordelen op. Het ROB-net, ondersteunt leasemaatschappijen en hun toeleveranciers bij een efficiënte afwikkeling van de onderlinge administratieve transacties op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden. Doordat de operationele doorlooptijd wordt versneld, levert het naast tijdswinst ook een kostenbesparing op.

“Als er externe kosten gemaakt worden, omdat er bijvoorbeeld een huurauto wordt ingezet, zien wij die facturen nu via het ROB-net terugkomen. Wij accorderen via het systeem en de factuur wordt automatisch verwerkt. Simpeler kun je het niet krijgen,” aldus Kees Trimp, operationeel manager Broekhuis Lease.

Het integreren van ROB-net in het hulpverleningsproces past volledig in de ontwikkeling van alle ontwikkelingen binnen de VHD die volledig gericht is op verhogen van klanttevredenheid en het verlagen van de kosten. Naast de ROB-net aansluiting zijn dat bijvoorbeeld de integrale klanttevredenheidsmeting en het vervangend vervoer alarm ter voorkoming van onverwachte kosten.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties