Ruim vijftig medewerkers van Geevers Auto Parts, met vestigingen in Veldhoven en Almelo, ontvingen onlangs hun MBO-diploma logistiekmedewerker uit handen van burgemeester Jack Mikkers van Veldhoven.

Geevers nam ruim twee jaar geleden het besluit om opleiding en training een strategisch onderdeel van het ondernemingsbeleid te laten zijn. Het bedrijf bood in één keer de helft van het werknemersbestand een meerjarige scholing aan.

Gé Koster, directeur van Geevers: “We wilden verder gaan dan af en toe een training aanbieden. We wilden echt investeren in onze medewerkers. Een onderneming bestaat niet uit magazijnen, uit computers of bestel- en vrachtwagens, maar uit mensen. Echt investeren in medewerkers heeft daarom twee belangrijke voordelen. Het verhoogt de kwaliteit van de medewerker en het versterkt ons bedrijf.”

Volgens Goof Gijbels, eigenaar en directeur Geevers is het voor een deel van de medewerkers de eerste keer dat ze een MBO-diploma behalen en voor een enkeling zelfs de eerste keer dat ze überhaupt een diploma krijgen. “Ze hebben er allemaal hard voor gewerkt, ruim twee jaar lang. Iedereen die aan de opleiding – in samenwerking met het Radius College – is begonnen, is ook geslaagd.”

De opleidingsgroep van Geevers is dit examenjaar de enige MBO-klas die binnen de grenzen van Veldhoven een honderd procent score laat zien.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties