Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg heeft met 4.032 bezoekers een prima eerste dag achter de rug. Dit aantal komt enigszins overeen met vorig jaar toen 4.295 beursgangers de Evenementenhal in Oost-Nederland bezochten.

Organisator Geert Huising: “De eerste dag geeft denk ik wel aan dat de beurs net zo populair is als vorig jaar. Eind deze week komen we zeker in de buurt bij het totaalaantal van voorgaande editie, cijfers kan ik uiteraard niet geven. De inhoud van de gesprekken op de beursvloer vind ik belangrijker en het is mooi om van de bezoekers te horen dat het evenement stevig in de markt staat.”

De 2013-editie van de beurs in Gorinchem kende een strengere uitnodigingsprocedure dan voorheen en heeft na drie dagen 15.626 bezoekers over de vloer gehad. In 2012 lag dit aantal nog 17.623 personen.

De liefhebbers kunnen nog tot en met 17 oktober in de zes hallen in Hardenberg bij de 240 deelnemende exposanten terecht. Op 3, 4 en 5 december wordt in Venray de eerstvolgende vakbeurs van de Evenemtenhal georganiseerd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties