Ruim 10.000 klanten van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven hebben gestemd op hun favoriete onafhankelijke autobedrijf in de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2011-2012. Dat heeft negen halvefinalisten opgeleverd en de bedrijven hebben het gemiddelde waarderingscijfer 8,6 gekregen. De tiende halve finalist is verkozen door collega-ondernemers.

Bertho Eckhardt, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven: “Een 8,6 als gemiddelde voor alle deelnemers is een heel hoog cijfer. Deze onafhankelijke autobedrijven zijn de koplopers uit onze branche en ze weten kennelijk stuk voor stuk de juiste snaar te raken bij hun klanten. De tien genomineerden moeten dan ook wel echte toppers zijn, om daar nog weer bovenuit te steken.”

Negen van deze halve finalisten zijn verkozen door hun klanten. Ook ondernemers zelf konden weer een stem uitbrengen op een van hun collega-ondernemers. Dat leverde door middel van een wildcard de tiende halve finalist op.

De tien halve finalisten zijn in willekeurige volgorde: Autobedrijf Booltink in Leuth, Vakgarage Eekhof in Naarden, Auto & Service in Hengelo, Autopunt van Herpen in Berlicum, Van Tongeren Auto’s in Honselersdijk, Autoservice Stepelo in Haaksbergen, Autobedrijf Jaap Hoekstra in Leeuwarden, Vakgarage Terpstra in Drachten, Vakgarage Bodegraven in Bodegraven en Garage Groenouwe (wildcard) gevestigd in Bathmen.

In augustus worden de drie finalisten door de jury geselecteerd en bekend gemaakt. De winnaar wordt verkozen op het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, dat op dinsdag 4 oktober plaatsvindt in congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties