Autovervoerder Koopman Logistics koopt per 1 september de Duitse collega Möhlmann Automobil-Logistik. Koopman breidt door de overname haar netwerk op de Duitse markt verder uit.

Alle 100 personeelsleden en het volledige wagenpark van zo’n 90 voertuigen van Möhlmann Automobil-Logistik worden overgenomen. De totale vloot van Koopman Logistics Group groeit door de overname naar 490 voertuigen en het totale personeelsbestand komt op ruim 900 werknemers. De gezamenlijke jaaromzet bedraagt ongeveer 130 miljoen euro.

Met de overname van Möhlmann Automobil-Logistik versterkt Koopman haar positie in Duitsland. Jon Kuiper, ceo Koopman Logistics Group: “In met name Noordwest-Europa bieden wij een breed scala aan diensten aan onze klanten in de automotive-industrie. Door deze uitbreiding, zowel qua capaciteit als werkgebied, kunnen wij onze klanten nu een nog betere service verlenen.”

Kostenvoordelen

Koopman Logistics Group is de grootste speler in de Benelux op het gebied van automotive-logistiek. Het bedrijf biedt integrale logistieke dienstverlening aan autofabrikanten, importeurs en beheerders van grote wagenparken, zoals leasemaatschappijen en verhuurbedrijven. Door een breed scala aan automotive-diensten onder één dak aan te bieden, kan de doorlooptijd in het logistieke proces sterk worden verkort met significante kostenvoordelen voor de klant als resultaat.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties