LeasePlan start vanaf vandaag (donderdag 1 oktober) een nieuw concept dat het voor zakelijke klanten en private leaserijders mogelijk maakt om alle werkzaamheden aan de leaseauto gecombineerd uit te laten voeren. Deze ‘shop-in-shop’ Service Centers opereren op de locaties van de LeasePlan Occasion Centers in Moordrecht (A20), Veghel (A50) en Breukelen (A2).

In de one-stop Service Centers kunnen leaserijders eenvoudig terecht voor schadeherstel, onderhoud of wisseling van zomer- en winterbanden. LeasePlan werkt hierin nauw samen met Bosch Car Service, Profile Car & Tyreservice, Schadenet en GlasGarage. Zij bieden vanuit de Service Centers onder eigen naam hun dienstverlening aan zowel de zakelijke rijder als de private leaserijder. De service geldt ook voor niet LeasePlan klanten en geeft de mogelijkheid om werkzaamheden te combineren als deze samenvallen.

LeasePlan wil de berijder van de auto zo het ongemak van tripjes naar verschillende locaties besparen en stilstand van de auto en kosten voor vervangend vervoer beperken. In de nieuwste occasionvestiging in Moordrecht zijn alle partners geïntegreerd in het Occasion Center. In Veghel en Breukelen zorgt LeasePlan voor transport naar de schadehersteller.

Afspraken inplannen bij een van de servicecenters kan via de berijdersservice of gemakkelijk zelf online via de LeasePlan AfspraakPlanner. De leasemaatschappij biedt daarbij ook een gratis haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie of zorgt, desgewenst, voor vervangend vervoer. LeasePlan houdt de leaserijder gedurende de dag per sms op de hoogte van de voortgang. De verleende service valt gewoon onder het servicecontract, eventuele facturatie loopt via LeasePlan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties