Het ledental van het Ondernemerscollectief Duurzame Mobiliteit (OCDM) is in 2012 met 50% gegroeid. De ruim 30 leden zijn allemaal bedrijven werkzaam in de markt van duurzame mobiliteit. Marketingmanager Lonneke van der Horst van leasemaatschappij ALD Automotive is toegetreden tot het bestuur van OCDM.

Lonneke van der Horst (40) is marketing en strategy manager bij leasemaatschappij ALD Automotive. Zij is ruim 10 jaar werkzaam binnen de leasebranche en heeft ruim 15 jaar marketingervaring. Binnen ALD is ze o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe mobiliteitsconcepten. Ook is ze actief als commissielid Duurzame Mobiliteit bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).

Het komende jaar ligt de focus van het OndernemersCollectief Duurzame Mobiliteit naast de aanwas van nieuwe leden, op de belangenbehartiging van de aanbieders van duurzame mobiliteitsdiensten.

Van belang hierbij is het monitoren van het regeringsbeleid rond de filereductie programma’s; de belastingmaatregelen rond de werkkostenregeling en de te nemen maatregelen rond het duurzaam gebruik van de leaseauto.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties