Een nieuwe AD grossier opent 1 januari zijn deuren in Rotterdam: Maas Parts. Het bedrijf Maas Parts in Rotterdam is eigendom van de Rotterdamse ondernemer Frits Breeman, bekend van de gelijknamige BMW-dealer in die regio. Maas Parts gaat zich bezighouden met het leveren van de producten in het portfolio van Autodistribution Nederland aan merkonafhankelijke garagebedrijven en merkdealers.

De dagelijkse leiding van Maas Parts is in handen van de 45-jarige Gijsbert Slob. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij achtereenvolgens Kwik Fit, Interstate Europe en Dunlop/Goodyear. Het bedrijf wordt gehuisvest in de Spaanse polder in Rotterdam aan de Corkstraat.
Het nieuwe grossiersbedrijf Maas Parts is opgericht door Breeman Automotive, een gevestigde naam binnen de mobiliteitsbranche, met meer dan honderd jaar ervaring op het gebied van automotive retail. Breeman Automotive voert dealerschappen met de merken BMW, Mini en Land Rover. Daarnaast beschikt de onderneming over een schadeherstelbedrijf; Schade Techniek Rotterdam. Ook is het bedrijf met Breelectric actief op de markt van elektrische mobiliteitsproducten.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties