Gereedschappendistributeur Harrems Tools presenteert deze week op de stand van Toolspecial tijdens Autoprofessioneel meerdere nieuwe producten in hun programma, onder meer van de merken Cemo, Kamatec, Kraftwerk, Vetec en Ctek.

De Duitse fabrikant Cemo levert producten voor het opslaan, doseren en verpompen van vloeistoffen en milieubelastende producten. Nieuw zijn de jerrycan, diverse opvangschalen, opvangbakken, een dieselvulstation, een schenkstation en milieurek.
Met het Flat pad systeem van Kamatec worden kleine schades snel en eenvoudig gerepareerd. Het reparatiesysteem werkt op luchtdruk en is ontwikkeld voor deuken zonder scherpe vouwen of lakbeschadigingen in onder meer portieren en achterkleppen. Daarnaast is er de Gap controller om portieren en andere carrosseriedelen netjes te kunnen afhangen. De Laser lakdiktemeter is er om eenvoudig te controleren of een auto schade heeft gehad.
Kraftwerk heeft een nieuwe gereedschapwagen, genaamd Completo EVA. Bij deze lijn hoort ook een complete gereedschapkoffer en twee nieuwe steek-ring/ratelsleutelsets.
De Mxts 70 acculader van Ctek is de krachtigste in het assortiment en ook de eerste die zowel 12V als 24V accu’s kan laden. De lader is ontwikkeld voor loodzuur-, Ca/Ca-, AGM/Gel- en AGM-Power batterijen.

Tijdens de zesde editie van Auto Professioneel in Gorinchem worden meer dan 15.000 bezoekers verwacht. Een groot publiek voor Toolspecial om de nieuwe producten te demonstreren.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties