Onderdelenfabrikant NTN-SNR biedt garagebedrijven een nieuwe ondersteuningsmogelijkheid bij het monteren en demonteren van hun producten: Techinfo-bladen. Deze infobladen zijn gericht op een specifiek product en zijn samengesteld met een eenvoudig criterium: de complexiteit van het demonteren of monteren van elk onderdeel.

De online toegankelijke infobladen zijn speciaal gericht op de behoeften van de monteur en een aanvulling op de onlangs gepubliceerde Diagnostic Expert – Analysis and Recommendations-brochures. Deze tonen de meest gangbare storingen en defecten van wiellagers, spanrollen, distributieriemen en accessoires. Elk producttype wordt aangeduid met een kleurcode (zoals oker voor dempers, bourgogne voor distributie) en biedt montage-instructies, inspectiemethoden, enzovoorts.

“Onze producten worden technisch gezien steeds gecompliceerder. Sommige producten, zoals wiellagers, zijn echte veiligheidsproducten, andere zijn meer gevoelige producten, zoals spanrollen”, aldus Christophe Espine, automotive aftermarket marketingmanager. Techinfo is ontworpen als ondersteuning voor de monteur. Het bespaart hem tijd en zorgt dat hij fouten herkent, zodat hij hoogwaardige reparatie met originele onderdelen kan uitvoeren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties