Distributeur van Mobil-smeermiddelen Oirschot Olie heeft op 25 mei voor de derde keer (2006 en 2008) de Club Elite Award van Exxon Mobil in de wacht gesleept. In totaal deden 54 Europese Mobil-distributeurs mee.

De marketingprijs werd uitgereikt vanwege de prestaties op het gebied van sociale media- en marketingacties. Met name het toepassen van social media in een sterk concurrerende b2b-omgeving gooide bij Exxon Mobil in Barcelona hoge ogen.
Er waren vier distributeurs die een prijs in ontvangst mochten nemen, elk voor hun eigen categorie. Oirschot Olie werd winnaar in de categorie Beste Marketingimplementatie en Organisatiestructuur.

Directeur Boy van Andel van Oirschot Olie: “Oirschot Olie is een goed georganiseerde onderneming. Angst voor negatieve reacties is wat ons betreft daarom nergens voor nodig. We kunnen het juist enorm waarderen als wij feedback ontvangen op onze communicatie-uitingen. Pas dan sta je met elkaar in contact, dat is communiceren.”

Oirschot Olie bestaat sinds 1905 en heeft 25 medewerkers. Het familiebedrijf is specialist op het gebied van smeermiddelen, motorolie en vetten voor de branches industrie, automotive, scheepvaart en luchtvaart.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties