Onderdelenleverancier Kavo zit sinds afgelopen week in haar nieuwe bedrijfspand in Apeldoorn. De capaciteit van het magazijn is dankzij deze verhuizing verdubbeld. Op de oude locatie in Apeldoorn was verdere uitbreiding niet mogelijk. De voorraad was inefficiënt verdeeld over drie magazijnen.

Peter Bloemberg, verkoop- en marketingdirecteur van Kavo: “Wij signaleren een sterk toenemende vraag naar ‘Kavo Parts’ onderdelen van Aziatische auto’s. Door deze vraag en onze nieuwe productgroepen was een groter magazijn noodzakelijk.”

Het nieuw gebouwde magazijn bevat meer dan 5.000 palletplaatsen. En met magazijnstellingen van meer dan 10,5 meter hoog wordt het grondoppervlak optimaal benut. Volgens André van Leeuwen is Kavo klaar voor een efficiencyslag. “De inrichting van de nieuwe locatie zorgt ervoor dat ons personeel prettiger kan werken. Onze klanten zullen dat merken door een nog betere performance.” Hij voegt daar aan toe dat de medewerkers de verhuizing grotendeels zelf hebben uitgevoerd. “Een flinke klus waar we met zijn allen het bedrijfsbelang voorop hebben gesteld.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties