Het aanbod Peugeots op Markplaats is uitgebreid met circa 6.000 auto’s. Dit is het gevolg van een samenwerking tussen Marktplaats en Peugeot Nederland. Ruim 150 dealervestigingen zetten namelijk hun volledige voorraad occasions op de handelssite.

“De bewezen prestatie van Marktplaats als efficiënt verkoopkanaal van auto’s in verschillende klassen, heeft ons doen besluiten om onze gehele dealervoorraad aan te bieden”, aldus André Schuchard van Peugeot Nederland.

Remco Armee, directeur van Marktplaats Automotive, vult aan: “Dankzij deze samenwerking is ons assortiment Peugeots flink uitgebreid, wat zorgt voor een groot en divers aanbod van auto’s met garantie voor potentiële kopers. Wij bieden de Peugeot-dealers in Nederland de kans om hun auto’s gemakkelijk onder de aandacht te brengen van een groot en koopgericht publiek, met snelle verkoopresultaten als gevolg.”

Het aanbod Peugeots op de verkoopsite varieert van gebruikte Peugeots 309 tot een Peugeot 3008 en 5008. De occassioncampagne duurt tot en met 31 december 2012.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties