Polaris, het unieke motorvoertuig op drie wielen, gaat in het vierde kwartaal van dit jaar de oversteek maken naar Europa, en meer specifiek de Benelux. Polaris is al meer dan 60 jaar actief in de markt van motorvoertuigen met all-terrain vehicles (ATV), zoals de Ranger en RZR side-by-side voertuigen, sneeuwscooters en Victory en Indian motorfietsen.

Polaris is al meer dan 60 jaar actief in de markt van motorvoertuigen met all-terrain vehicles (ATV), zoals de Ranger en RZR side-by-side voertuigen, sneeuwscooters en Victory en Indian motorfietsen. Deze uitgebreide ervaring bracht Polaris tot de ontwikkeling van een compleet uniek voertuig, de Slingshot: een innovatief tweezits, driewielig voertuig met een extra versterkt stalen space frame, een 2,4 liter viercilinder motor, een sportonderstel en een open cockpit.

Slingshot Brand Manager voor Polaris EMEA, Dario Baraggia: “Slingshot combineert een waanzinnige power met een uiterlijk dat ‘m tot een echte blikvanger maakt. In de VS weten ze al wat voor sensatie de Slingshot is. Zo goed zelfs, dat de volledige productie was uitverkocht en nu de backorders uitgeleverd worden. We verwachten een soortgelijke trend hier in Europa en stellen daarom een pre-orderproces in zodat klanten zich kunnen verzekeren van de eerste exemplaren die naar Europa komen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties