De nieuwste vestiging van Profile Tyrecenter opent 1 december haar deuren aan Eindhovenseweg in het Brabantse Geldrop. Daarmee haalt de bandenspecialist de mijlpaal van in totaal 175 vestigingen in Nederland. Voor eind 2012 moeten er 200 vestigingen zijn. Sinds 2005 is het aantal vestigingen al met circa 34 procent gestegen.

Vestigingsmanager John Janssen ziet met aansluiting bij de hyperspecialist grote kansen in de regio: “Uit marktonderzoek blijkt dat er in de regio Geldrop weinig universele autobedrijven zijn. Er is hier echter wel een grote aftersalesmarkt. Goede ervaringen bij andere vestigingen van Profile Tyrecenter gaven voor ons de doorslag voor aansluiting bij de hyperspecialist in banden en velgen.”

De nieuwste vestiging heeft de beschikking over volledig nieuwe equipement. “Hierbij valt te denken aan de nieuwste apparatuur op het gebied van balanceren en het monteren en demonteren van banden. Ook kunnen automobilisten bij ons hun auto APK laten keuren. Hiervoor beschikken wij over een volledig APK-keuringsstation”, aldus Janssen.

De bandenketen kende in oktober zestig procent meer bandenmontage en -wissels dan in dezelfde periode vorig jaar. Profile heeft ook een speciale smartphone applicatie voor consumenten om te zien welk type winterband geschikt is voor de eigen auto.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties