Xximo gaat samenwerken met Snappcar Business. Medewerkers kunnen met Snappcar Business binnen het bedrijf auto’s delen. Xximo zorgt hierbij voor de interne verrekening van de betalingen. Werkgevers kunnen een budget toekennen voor deelauto’s en hun wagenpark zo efficiënter inzetten en besparen op hun mobiliteitskosten.

Werknemers met een leaseauto krijgen toegang tot een online, besloten platform en maken daar een profiel aan. Zij bepalen zelf wie van de auto gebruik mag maken, wanneer en voor welke prijs. In de online omgeving is dat zelf eenvoudig te regelen en te administreren.

“We streven ernaar zoveel mogelijk bedrijven te laten profiteren van de voordelen van autodelen. Dankzij de samenwerking met Xximo heeft haar  grote gebruikersgroep nu ook toegang tot onze diensten. Daar zijn we zeer blij meec, zegt Victor van Tol, van Snappcar. “Steeds meer bedrijven kiezen voor een mobiliteitsbudget per werknemer in plaats van vaste leasecontracten. Hierdoor zijn werknemers nog vrijer in hun vervoerskeuze.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties