Service Best International in Veldhoven opent in de eerste week van april officieel haar nieuwe bedrijfspand op industrieterrein De Run. Het gebouw is compleet nieuw, voorzien van geheel geautomatiseerde logistiek en heeft elf pickzones. Vanuit het nieuwe 12.000 m² grote distributiecentrum worden dagelijks meer dan 5.000 klanten wereldwijd beleverd.

"We zijn nu bijna een jaar werkzaam vanuit ons nieuwe pand, maar de officiële opening voor onze afnemersen leveranciers is van vier tot en met zeven april. Daaraan gekoppeld organiseren we die dagen ook de jaarlijkse huisbeurs met een hapje, drankje en leuke aanbiedingen op artikelniveau", vertelt marketingmanager Jan-Willem Hoeben.

Het bedrijf in Veldhoven richt zich op de levering van auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires aan groothandels, retailers, garagisten en het doehetzelf-kanaal. Ook vermarkt zij de eigen merken Carpoint voor autoaccessoires, gereedschap en trailerparts, Dyto voor fietsaccessoires en Motor X voor motoraccessoires. Ook de merken Womi, voor technisch onderhoud door garagisten en Protecton, voor onderhoud door consumenten, wordt gevoerd door Service Best.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties