Xximo, gevestigd in het Nederlandse ‘s-Hertogenbosch, zal geleidelijk aan worden overgenomen door Sodexo Benefits and Rewards Services, een van de activiteiten van de wereldwijd actieve dienstverlener Sodexo.

De overname maakt een snelle uitrol van Xximo naar andere landen mogelijk, te beginnen met Duitsland. Xximo is de onderneming achter de Xximo Mobility Cards, die forensen en zakelijke reizigers de mogelijkheid biedt om probleemloos te reizen met één enkele oplossing voor auto, taxi, trein, tram, bus, deelauto, OV fiets en vliegtuig en ook om gemakkelijk te betalen voor parkeren, hotels en zelfs een zakenlunch.

Xximo ontwikkelde zijn eigen platform en commerciële netwerk, waarmee het proces van betalen, factureren en kostenallocaties volledig is gedigitaliseerd. Dankzij de overname door Sodexo kan Xximo blijven investeren in het platform, kan het zijn commerciële netwerk uitbouwen en zijn productenportfolio verder ontwikkelen.

Philippe Symons, CEO van Sodexo Benefits and Rewards Services Belux, verklaart: “De acquisitie van Xximo betekent een verdere verbetering van ons reeds stevige aanbod voordelen en mobiliteitsoplossingen voor medewerkers. Dankzij onze oplossingen kunnen onze klanten en consumenten zich op hun hoofdtaken concentreren.”

Patrick Bunnik, CEO van Xximo, bevestigt: “Na ons succes in Nederland en België, waar we in 2013 actief werden, hebben we een gefaseerde internationale uitrol gepland. We zijn ervan overtuigd dat deze acquisitie door Sodexo ons in staat zal stellen om die internationale uitrol nog veel sneller uit te voeren. Het feit dat we voortaan deel uitmaken van een dienstverlenende organisatie die wereldwijd actief is, betekent in ieder geval een meerwaarde voor onze nieuwe en bestaande klanten, merchants en resellers.”

Bunnik blijft CEO van Xximo en blijft samenwerken met Lex Broekhuizen (CFO) en een toegewijd team vanuit het hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch in Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties