Subaru gaat in samenwerking met Cargarantie een nieuwe verzekering aanbieden. Het betreft een verzekering tegen reparatiekosten voor Subaru-modellen waarvan de driejarige fabrieksgarantie afloopt. Daarmee kan de klant zich tot vijf jaar na aankoop van het voertuig tegen onverwachte reparatiekosten indekken.

Deze verzekering verhoogt de bezettingsgraad in de werkplaats van de Subaru dealer en versterkt de klantenbinding op lange termijn. Na het verstrijken van de fabrieksgarantie neemt het servicemarktaandeel van de dealer bij de klant pijlsnel af. Voor ieder autobedrijf betekent dat een afname van garagebezoeken en uiteraard van omzet, wat met een verzekering tegen reparatiekosten niet het geval is.

Europa

Het Subaru Zekerheidsplan is een verzekering tegen reparatiekosten en dekt alle belangrijke en dure onderdelen van het voertuig, zoals de motor, de versnellingsbak en de elektrische installatie, optimaal. De verzekering tegen reparatiekosten kan aansluitend op de fabrieksgarantie naar keuze voor een periode van 12 of 24 maanden en tot een totale kilometerstand van 70.000 kilometer worden afgesloten.

Bij schadegevallen neemt Cargarantie direct alle gedekte reparatiekosten voor haar rekening, zonder dat de klant daarvoor ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen. Cargarantie draagt bovendien de loon- en materiaalkosten integraal. De verzekering tegen reparatiekosten is aan het voertuig gekoppeld en gaat bij verkoop over op de nieuwe eigenaar. Bovendien is ze geldig binnen heel Europa zodat de garantienemer zich tijdens vakantie- en zakenreizen evenmin zorgen hoeft te maken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties