De vierde RAI made in Holland Tech-Day, deze keer bij Volvo in het Zweedse Göteborg, is een groot succes geworden. Het RAI Industrie Platform binnen RAI Vereniging is onder leiding van voorzitter Eddy van der Vorst en secretaris Jeroen van de Braak, snel uitgegroeid tot een begrip onder de Nederlandse toeleveranciers aan de automobielindustrie.

Een 34-tal fabrikanten uit vooral de regio Eindhoven-Helmond, maar ook uit Bunschoten en Zwolle, maakten afgelopen week een trip naar Volvo in Zweden om er hun producten en vooral hun innovaties onder de aandacht van de betreffende inkopers te brengen.

“Eigenlijk is de door ons geïnitieerde Tech-Day een soort van gespecialiseerde handelsmissie. Enerzijds is daar behoefte aan bij onze leden en anderzijds blijken de autofabrikanten gecharmeerd van het concept. Beide partijen hebben in één dag de tijd om diepgaand met elkaar van gedachten te wisselen en de deur open te zetten voor nadere onderhandelingen. Maar ook directe afspraken komen voor”, aldus Van de Braak.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties