Uber, die taxidienst die regelmatig in opspraak is, start een dienst met chauffeurs die beschikken alle vergunningen en papieren. In dat kader neemt het in Nederland vijftig Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee Uber X-chauffeur worden.

Uber ontwikkelde zich tot een brutale nieuwkomer in de taxiwereld. Met een slimme app als spil werd de dienst snel populair. Met Uber X zet het bedrijf nu de volgende stap: voor deze dienst worden chauffeurs ingezet die over alle vergunningen en papieren beschikken.

De nieuwe Jaguar XE, leverbaar met 21 procent bijtelling, die onlangs nog werd uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar’ bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing. Marco Knitel van Uber daarover: “Onze chauffeurs stappen dezer dagen in vijftig nieuwe Jaguars XE’s. De XE is een frisse verschijning in de vier steden waar Uber actief is (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), alleen daarom past hij al bij ons. Daarnaast zullen de gebruikers blij worden van de ruimte en het comfort.” 

Business Lease

Business Lease is de uitvoerende partner bij de inzet van de vijftig Jaguars XE voor Uber. Vincent Peeters, algemeen directeur Business Lease Nederland: ‘Innovatie in de taxiwereld is in volle gang en Uber is daarbij een van de meest vooraanstaande spelers. De klantgerichtheid van Uber, het onderscheidende karakter van Jaguar en het door hen getoonde ondernemerschap passen uitstekend bij ons als mobiliteitspartner. Via operationele lease met order- en riskmanagement zetten we vijftig Jaguars XE in, een unieke kans voor Uber X-chauffeurs!”

 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties