De TecRMI database zal vanaf 1 januari worden uitgebreid met elektrische schema’s van comfortsystemen. In deze uitbreiding zijn bijna alle denkbare systemen opgenomen.

Ronnie van Gellecom, Product Manager Mivargroup: “Deze uitbreiding bevat de elektrische schema’s die onmisbaar zijn tijdens het stellen van een diagnose aan een voertuig. De informatie stelt de monteur in staat om sneller en efficiënter de werkzaamheden uit te voeren, ook als de monteur niet bekend is met het voertuig. In plaats van de auto door te sturen naar een specialist, kan de monteur nu zelf gericht het probleem oplossen. Uiteindelijk betekent dat meer omzet en een tevreden berijder.”

Schema’s die zijn opgenomen, zijn onder andere: CANBus-systemen, Elektrische deurvergrendeling, Elektrische raambediening, Kantel- /schuifdak, Elektrische buitenspiegels, Ruitenwisser- en sproeiersysteem, Snelheidsregeling, Verwarmde ruiten en buitenspiegel, Centrale elektronica, Stuurbekrachtiging, Voedingsspanningscircuit, Massaverdeling, Verlichting binnen en buiten, Mediasystemen, Navigatie en Radio.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties