AA-Equipment levert nu ook diagnosesystemen voor de transportsector. “Zonder een diagnosesysteem is onderhoud en reparatie aan trucks, trailers of lichte bedrijfsvoertuigen niet meer te doen”, aldus het bedrijf dat in Helmond is gevestigd.

De Autocom CDP bestaat uit een interface en diagnosesoftware die gekoppeld moet worden met PC of laptop. Het is een universeel diagnosesysteem voor trucks, trailers, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen. Functies zoals het uitlezen en wissen van foutcodes voor onder andere het motorstuurapparaat, de ABS, automatische transmissie, airbag, airco zijn standaard.

Daarnaast beschikt de CDP onder meer over de weergave van data, het aansturen van actuatoren en het kalibreren van vervangende componenten. Het programma wordt ondersteund met helpfuncties wanneer componenten geprogrammeerd of gekalibreerd moeten worden of bij het regenereren van het uitlaatsysteem.

Ondersteuning

De Jaltset Link is het meest uitgebreide diagnosesysteem dat op dit moment bij AA-Equipment leverbaar is. Naast diagnosesoftware voor trucks, trailers en bussen beschikt het apparaat over diagnosesoftware voor speciale motoren en -voertuigen, grondverzet en tractoren.

Wat de Jaltest Link uniek maakt is de Electric Test Module. Met deze ‘ETM’ kan de gebruiker via een speciale kabelset zelf meten, rechtstreeks op de EBS-unit. Remboosters kunnen van daaruit aangestuurd worden. De Jaltest biedt ook de mogelijkheid tot het coderen van modules. Wordt een fout gedetecteerd dan geeft het programma alle informatie over het component, zoals functie- en meetwaardes, montageplaats en elektrische schema.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties