De autobedrijven Vema en Vabo Den Bosch zijn sinds 1 oktober samengevoegd onder de noemer Jos van Boxtel. Het nieuwe autobedrijf is nu het adres voor de merken Nissan, Kia, Mitsubishi, Lancia en Jeep.

Autobedrijf Vabo is met de merken Kia en Mitsubishi verhuisd naar het pand op de hoek van Afrikalaan 16 en Balkweg 10 in ’s-Hertogenbosch waar Autobedrijf Vema al gevestigd was met de merken Nissan, Lancia en Jeep. De samenvoeging van Vabo en Vema is een efficiëntie slag. Showroom, magazijn en werkplaats onder één dak aan de Afrikalaan. Kleine verbouwingen in het Vema-pand hebben de weg vrij gemaakt voor extra verkoopkantoren en administratie.

De officiële dealerstatus van het merk Mitsubishi is na vier jaar weer terug in de Jos van Boxtel Groep. Showroomruimte voor dit nieuwe merk werd gevonden aan de overkant van de straat. Daar krijgen de modellen van Mitsubishi een volwaardige plek. Centraal tussen de showrooms van de automerken ligt de werkplaats. Alle merken worden daar onderhouden en gerepareerd volgens dealervoorschrift. Met deze verandering ziet het bedrijf kans alle activiteiten in de regio te versterken en is Autobedrijf Jos van Boxtel klaar voor de toekomst. Om een en ander te vieren houdt het bedrijf dit weekend open huis.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties