Leasemaatschappij ALD Automotive en Munsterhuis Lease slaan per 1 juli de handen ineen. Vanaf die datum brengt Munsterhuis Lease het operationele beheer van ruim 800 contracten onder bij leasemaatschappij ALD Automotive.

De samenwerking biedt schaalvoordelen voor beide partijen. Klanten profiteren daarvan, door het samenbrengen van lokale expertise en de faciliteiten van een wereldwijde speler.

“Voor Munsterhuis Lease is de samenwerking een kans om klanten een breder pakket mobiliteitsoplossingen aan te bieden, mét de persoonlijke service die klanten van Munsterhuis Lease gewend zijn”, aldus directeur Jochen Munsterhuis.

Voor ALD Automotive past de samenwerking in de groeistrategie van autonome groei, waar mogelijk aangevuld met overnames. Algemeen directeur Carel Bal: “Onze kernwaarden passen goed bij elkaar. De expertise en faciliteiten van ALD Automotive sluiten perfect aan bij de kennis en het netwerk van Munsterhuis Lease, dat zo stevig geworteld is in het oosten van het land. En ook hier bleek onze expertise in het aanbieden van “whitelabel” leasediensten doorslaggevend voor de samenwerking.”

De naam Munsterhuis Lease blijft bestaan en ook het verkoopkantoor in Hengelo wordt gehandhaafd. Lopende contracten lopen gewoon door waardoor de klanten van Munsterhuis Lease in praktijk niet veel zullen merken van de nieuwe samenwerking.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties