In een samenwerking met Quick Parking heeft Volvo dealer Bangarage ‘Schiphol Parking en Volvo onderhoud’ geïntroduceerd. Terwijl de bestuurder op reis is, verzorgt Volvo Bangarage het afgesproken onderhoud, reparaties en schadeherstel van de Volvo. Het grote voordeel: wel het dealer-onderhoud, maar dan zonder tijdverlies en geregel.

De Volvorijder die van deze service gebruikmaakt, parkeert direct bij Schiphol, op 2 kilometer van de vertrekhal op een bewaakt en afgesloten terrein van Quick Parking. Met de shuttlebus arriveert de Volvorijder in drie minuten bij zijn of haar terminal. Na aankomst terug op Schiphol worden bestuurder en passagiers 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en efficiënt door de shuttlebus naar de Volvo parkeerplaats gebracht. De Volvo heeft dan zijn service gehad en is van binnen en van buiten glimmend schoon. Wie profiteert van deze bijzondere combi ‘Schiphol Parking & Volvo Onderhoud’ krijgt tevens 10% korting op het toch al lage parkeertarief. Dit betekent dat een Volvorijder voor minder dan 5 euro per dag bij Quick Parking parkeert.

Het volledige pakket onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van Volvo Bangarage is beschikbaar: klein en groot onderhoud, alle soorten reparaties, de Banbeurt en Jaarbeurt voor Volvo’s van 5 jaar en ouder, reconditioneren van in- en exterieur, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair tot ‘groot’ schadeherstel. 

Het boeken van Schiphol Parking & Volvo Onderhoud geschiedt online via de website www.bangarage.nl.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties