Met Everon’s Business Portal heeft EVBox een portal gebouwd dat wagenparkbeheerders en locatiemanagers real time inzicht geeft in de status van een laadpaal, het laadgedrag en het energieverbruik.

Ongeacht de grootte van het wagenpark en het aantal laadpunten hebben wagenparkbeheerders en locatiemanagers met Everon’s Business Portal via één dashboard een volledig overzicht van het energieverbruik van de laadpalen, het laadgedrag en de gegenereerde inkomsten. Everon’s Business Portal werkt met alle laadpalen die OCPP-conform zijn. Op dit moment is Everon geïntegreerd met EVBox, Alfen, ABL, BTCPower en Schneider Electric.

Beheer

Namens EVBox Group zegt Joeri Kamp: “Everon’s Business Portal maakt het beheer van laadinfrastructuur een stuk eenvoudiger. Het is een plek waar gegevens en beslissingen samenkomen. Het uitgebreide inzicht in de laadgegevens helpt beleidsmakers hun laadnetwerk optimaal te beheren, de totale eigendomskosten te minimaliseren en de efficiëntie van hun laadpalen te maximaliseren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties