Start-up Ulu lanceert een app die alle mobiliteitsdiensten integreert. De automobilist hoeft dan nooit meer te switchen tussen apps voor onder meer navigeren, parkeren en schademelden.

“Autorijders switchen constant tussen apps die niet met elkaar samenwerken, omdat samenwerkende apps tot nu toe technisch niet mogelijk waren”, legt Christian Kerssens, directeur van Ulu uit. “Dat is op zijn minst irritant en zelfs gevaarlijk tijdens het rijden. Onze app combineert, verbindt en verbetert verschillende mobiliteitsdiensten in een veilig en heel makkelijk te gebruiken platform. Ideaal voor zakelijke rijders en wagenparken, maar ook voor leasemaatschappijen en dealerbedrijven.”

Nieuwe features

Behalve een integratie van verschillende mobiliteitsdiensten biedt de app van Ulu ook de vertrouwde Ulu-zaken als ritregistratie, fleetmanagement, autostatus en rijgedrag. Christiaan Kerssens: “We hebben de verschillende diensten geïntegreerd in één oplossing. Designed with the driver in mind, dat maakt het relevant voor de gebruiker.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties