Leasemaatschappij ALD Automotive is de voorkeursleverancier van Tesla voor operationele lease in zestien landen in Europa. Daarmee kunnen zakelijke klanten en particulieren (privélease) rekenen op de volledige dienstverlening voor alle modellen van Tesla via alle Tesla-locaties in Europa.

Voor zakelijke klanten van ALD is de service beschikbaar in zestien landen. Particulieren kunnen behalve in Nederland ook in Frankrijk, Finland, Ierland en Denemarken gebruikmaken van de service.

Voortrekkersrol

Pravin Chaturi, directeur partnerships van ALD Automotive Nederland, is trots op de samenwerking: “Niet alleen omdat we zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla op een toegankelijke en flexibele manier kunnen aanbieden aan de zakelijke markt, maar ook omdat we – samen met Frankrijk, Finland en Ierland – de particuliere markt kunnen bedienen. Dit draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energietransitie, en ondersteunt ook ons streven om innovatieve mobiliteitsoplossingen te bieden. Wij nemen in Nederland graag een voortrekkersrol in deze ambitie.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties