Het ritregistratiesysteem Arval Active Tax van Arval mag nu officieel het keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) dragen. Arval is hiermee de eerste leasemaatschappij met een zelf ontwikkeld ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen die het Keurmerk stelt.

Namens leasemaatschappij Arval heeft algemeen directeur Onno Bierhoff tijdens een officieel moment de oorkonde voor het behalen van het keurmerk in ontvangst genomen van Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. “Wij zijn ontzettend trots dat ons ritregistratiesysteem Arval Active Tax, onderdeel van onze telematicaoplossing Arval Active Link, het Keurmerk RitRegistratieSystemen mag dragen. Hiermee bieden wij onze huidige en toekomstige klanten en zakelijke rijders de zekerheid van het gebruik van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, veilig is en voldoet aan de AVG wetgeving”, aldus Onno Bierhoff van Arval.

Meer partijen actief

Ook Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk RitRegistatiesystemen toont zich enthousiast over het behalen van het keurmerk door Arval. “De markt van ritregistratiesystemen is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Naast de bedrijven die van origine gericht zijn op het aanbieden van ritregistratiesystemen zien we dat meer en meer partijen als leasemaatschappijen, importeurs en autodeelbedrijven zich in de markt van ritregistratietoepassingen begeven. Als Stichting zijn we dan ook zeer positief over Arval die als eerste leasemaatschappij voldoet aan de eisen van het keurmerk.”

Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. De toekenning van het Keurmerk aan Arval is gebeurd op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars. Om de kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties