De jaarwisseling is bij Carwise Group begonnen met een managementwissel. Edwin Fhijnbeen is benoemd tot commercieel directeur bij Carwise ICT, Jeroen Fokke krijgt die functie bij Carwise Rental en Leon Broekhuizen is benoemd tot manager R&D bij Carwise ICT.

Edwin Fhijnbeen is sinds 2012 in dienst bij Carwise en ondersteunde René Fabrie al op het gebied van de commercie bij Carwise ICT. Jeroen Fokke is in dienst bij Carwise sinds 2009 en zal bij Carwise Rental een belangrijk deel van de taken van Barend Elshout overnemen. Leon Broekhuizen is sinds 2013 bij Carwise in dienst. Met de benoemingen heeft Carwise naar eigen zeggen een belangrijke basis gelegd voor de toekomst. Carwise heeft de organisatie de afgelopen jaren voorbereid op deze ontwikkelingen en met het vertrek van Barend Elshout was het nu tijd om de volgende stap te maken.

Nieuwe projecten

Carwise zal komende jaren verder uitbreiden. Hierbij moet gedacht worden aan uitbreidingen naar het buitenland, maar ook in Nederland ziet het bedrijf nog genoeg mogelijkheden. Er zullen nieuwe projecten worden gestart met betrekking tot samenwerkingen met importeurs die verdere integratie van mobiliteitsprogramma’s nastreven, partijen op het gebied van autodeel programma’s en daarnaast blijft het met bestaande klanten nieuwe producten ontwikkelen voor autoverhuur en leasing. Carwise ICT gestart in 1989 door Roland en René Fabrie en in 1996, met het toetreden van Barend Elshout, omgevormd tot de Carwise Group. Foto v.l.n.r.: René Fabrie, Leon Broekhuizen, Jeroen Fokke, Edwin Fhijnbeen en Roland Fabrie
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties