Hertz Autoverhuur Benelux heeft in Flex Carrent een nieuwe agent gevonden in Tilburg. Dit is, in tegenstelling tot de vorige contractpartner wel “een redelijk nieuw, maar uiterst professioneel autoverhuurbedrijf”, aldus Henk van den Helder, algemeen directeur van Hertz Benelux.

De samenwerking is per 1 oktober ingegaan. Daarmee is het nu al mogelijk om auto’s te boeken bij de Tilburgse vestiging van Hertz. In de tussentijd wordt de nieuwe vestiging voorzien van de bekende Hertz-huisstijl.

Witwassen

“Ik ben er trots op dat we een goede partner hebben gevonden in Flex Carrent, nadat we begin dit jaar gedwongen waren om afscheid te nemen van onze vorige vertegenwoordiger in Tilburg, die niet handelde volgens de hoge standaarden van Hertz”, aldus van den Helder. De vestiging in Tilburg werd verdacht van witwaspraktijken. Auto’s werden voor langere tijd gehuurd en contant afgerekend. Dat is tegen de bedrijfspolicy van Hertz, die daarop het contract met het bedrijf opzegde.

Minilease

Hertz richt zich in de regio Tilburg op zowel zakelijk vervoer als op de consument. Van den Helder benadrukt de mogelijkheden van Minilease in Tilburg. “We bieden dit product nu al aan vanuit 58 locaties. De nieuwe site en de duidelijke verbeteringsslag die we daarbij hebben gemaakt stellen ons in staat om onze leidende rol in de Benelux verder uit te breiden.” Met Minilease kunnen zowel zakelijke klanten als consumenten voor tenminste dertig dagen een auto huren. Daarna kan het contract per dag opgezegd worden.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties