Voor het derde jaar op rij is Baan Twente uitgeroepen tot het beste Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland.

De prijs wordt door Mercedes-Benz Nederland jaarlijks uitgereikt aan het Van ProCenter dat zich onderscheidt door het leveren van topprestaties op het gebied van service en klantvriendelijkheid, maar ook innovatiekracht.

Het dealerbedrijf scoorde zeer hoge cijfers op het gebied van verkoop van volledig elektrische modellen en digitale diensten, de basis van de strategie van Mercedes-Benz Vans. Louwman Mercedes-Benz bereikte de tweede plaats en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven de derde plaats.

Toetsing

Mark Horsten, COO Vans bij Mercedes-Benz Nederland: “We toetsen doorlopend de activiteiten van de Nederlandse Van ProCenters en daarbij worden alle facetten geanalyseerd en geëvalueerd, van verkoop en service tot klantentevredenheid. Het feit dat Baan Twente nu opnieuw de Best Van Dealer Award heeft gewonnen, geeft aan dat zij niet alleen zeer goed scoren in klanttevredenheid maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie naar elektrisch rijden en digitalisering van onze dienstverlening.”

Trots

Gerd van der Kolk, directeur van Baan Twente: “Onze klantgerichte service en innovatieve kijk op ondernemen resulteert al drie jaar op rij in het winnen van de Best Van Dealer Awards en daar zijn we uiteraard zeer trots op. Net als in de voorgaande jaren is de erkenning van Mercedes-Benz Nederland een extra motivatie om dit serviceniveau nog verder te verhogen en onze klanten maximaal te ondersteunen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitalisering.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties