KwikFit gaat als servicepartner samenwerken met de Amerikaanse fabrikant van e-bikes Rad Power Bikes. Iedereen met een Rad Power Bike kan vanaf nu voor service bij een KwikFit-locatie terecht met e-bike service, zoals in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Naast onderhoud en herstel kunnen ook garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De e-bike monteurs van KwikFit zijn door KwikFit zelf opgeleid en daarnaast door Rad Power Bikes getraind. Daarnaast worden alleen door Rad Power Bikes geteste en goedgekeurde onderdelen gebruikt.

E-mobility

“We bundelen onze krachten met Rad Power Bikes omdat we hun klanten een geweldige service kunnen bieden. Daarnaast is de samenwerking de volgende stap richting ons doel om een van de belangrijkste partijen in e-mobility te worden. De trendy e-bikes van Rad Power Bikes en hun missie om energie-efficiënt vervoer voor iedereen toegankelijk te maken, sluit naadloos aan op onze visie voor de garage van de toekomst”, aldus Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties