Louwman breidt zijn netwerk van BYD-sales- en servicelocaties in het eerste kwartaal van 2024 uit met vestigingen in Meppel, Apeldoorn, Utrecht en Arnhem.

In Meppel komt een volledig nieuwe locatie die zowel sales als service zal beslaan. Voor Midden-Nederland heeft Louwman BYD in de Bochane Groep een nieuwe partner gevonden. Onder de naam BYD Utrecht en BYD Apeldoorn worden sales- en servicelocaties geopend. In Arnhem, waar een service- en proefritlocatie is gevestigd, wordt door Louwman een nieuwe sales- en servicelocatie ingericht. 

Groeiambitie 

Algemeen manager Louwman BYD Lucas van Schijndel is trots op de stappen die gemaakt zijn. “In zeer korte tijd is een volledig operationele organisatie opgezet die dag in dag uit hard werkt om BYD in Nederland op de kaart te zetten. De uitbreiding van het netwerk draagt bij aan de groeiambitie van Louwman en BYD. Bij een groeiende line-up in personenauto’s en bedrijfswagens past een dito netwerk waarin persoonlijk contact en klantgerichtheid centraal staan.”  

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties