Autobinck Group heeft Martijn Koning benoemd tot lid van de raad van bestuur. Per 1 september 2021 voert hij, samen met Paul Zekhuis en Michel Cornelissen, de dagelijks leiding over de groep.

Naast zijn rol als raadslid, is Koning aangesteld als chief sustainability officer en chief digital officer. In die functies moet hij digitalisering en duurzaamheid binnen de groep verder vormgeven.

Martijn Koning heeft bedrijfskunde gestudeerd en bekleedde vervolgens diverse managementfuncties bij KPN. Koning werkte achttien jaar bij KPN. De afgelopen twee jaar is hij werkzaam geweest bij Alliander, waar hij een leidende rol had bij het radicaal versnellen van de digitaliseringsstrategie.

Ambities

Koning over zijn benoeming: “In de gesprekken die ik met Autobinck heb gehad, sprak de combinatie van ambitie, vernieuwing en het gegeven van een familiebedrijf mij enorm aan. Ditzelfde geldt voor de ambities op het gebied van digitalisering en duurzaamheid. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met collega’s binnen Autobinck Group de strategie verder te ontwikkelen en te executeren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties