Bij de Bochane-vestiging in Ede wordt met man en macht gewerkt om de buiten gestalde nieuwe en gebruikte personenauto’s te reinigen. “Er lopen hier nog de nodige maanmannetjes rond”, zegt storemanager Rick Geurtz.

Het dealerpand was enkele dagen niet toegankelijk. Bij een brand elders op bedrijventerrein Frankeneng was zondagochtend asbest vrijgekomen, dat ook op naburige panden neerdwarrelde. Onder meer het Bochane-pand werd uit voorzorg afgezet met waarschuwingslint. Voertuigen binnen die markering mochten niet verplaatst worden.

Stofzuigers

De Nissan-dealervestiging aan de Galvanistraat is zeker vandaag nog het domein van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Dat heeft ongeveer een kwartier nodig per auto. De voertuigen worden op een zeil gereden en overvloedig met water afgespoeld. Stofdeeltjes op de vrijgekomen standplaats worden opgeruimd met industriële stofzuigers. Van de tweehonderd op die manier te behandelen voertuigen waren er gisteren tachtig gereed.

Achterstand

Voor de Bochane-vestiging is volgens Geurtz doorwerken in de avonduren de enige optie om de opgelopen achterstand in afleveringen in te lopen. “Anders blijf je het probleem voor je uitschuiven. Onze agenda, nieuw en gebruikt, was voor de rest van de maand vol.” Klanten die een afspraak hadden voor de apk hebben die laten uitvoeren bij een ander Bochane-adres of een nieuwe datum gepland. Gistermorgen bevond de receptie zich kortstondig in een mobiele unit op het buitenterrein. Aan het einde van de ochtend werd echter de toegang tot het pand weer vrijgegeven.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties