Door de coronacrisis en de chiptekorten hebben autohandelaren te maken met nieuwe uitdagingen binnen heel Europa. Het digitale platform van CarOnSale herkent deze problemen en probeert hierbij autobedrijven te ondersteunen met het B2B-veilingplatform.

Partnercontent

De pandemie en de huidige chipcrisis hebben geleid tot een verandering in de markt voor gebruikte auto’s in heel Europa. Ondanks de grote vraag naar gebruikte voertuigen, blijven sommige voertuigen een uitdaging om naar eindklanten te verkopen of lagere prijzen te krijgen dan verwacht bij (lokale) handelaren.

Met traditionele methoden kunnen autobedrijven en dat geldt ook voor de Nederlandse markt nog niet profiteren van de uitgebreide kansen die de Europese B2B-markt biedt, die deze uitdagingen zouden oplossen.

Het digitale veilingplatform CarOnSale biedt de oplossing voor autodealers door verkopers in staat te stellen hun voertuigen soepel en snel aan te bieden in heel Europa. Het verbinden van dealers via de marktplaats gecombineerd met de digitale oplossingen, door transport, documentverwerking en gratis inspecties. CarOnSale creëert een snelle en soepele ervaring in het verhandelen van auto’s aan een nieuwe doelgroep voor elke Nederlandse dealer.

Bij de verkoop van een voertuig wordt de dealer van tweedehands auto’s geconfronteerd met de beslissing om de auto te verkopen aan een eigen klant of via het B2B-kanaal aan een andere verkoper. Voor bepaalde voertuigen heeft de handel tussen autodealers veel voordelen ten opzichte van verkopen aan de eindklant.

We zien dat niet alle voertuigen interessant zijn om zelf te verkopen. Het niet passende bij het type klant van het autobedrijf, hogere rijklaarmaakkosten en garantie zorgen dat de keuze gemaakt wordt om deze door te verkopen. Bij CarOnSale kunnen autobedrijven voertuigen die niet meer interessant zijn voor de Nederlandse markt snel en zonder garantieverplichtingen verkopen aan een internationaal netwerk van handelaren.

CarOnSale heeft een duidelijk doel: tweedehands auto verkopen eenvoudig, winstgevend en persoonlijk maken voor elke dealer. Alle processen zijn afgestemd op deze principes. Het bedrijf ondersteunt dealers met de inspectie van het voertuig, de verkoop via de veiling en het internationaal transport. CarOnSale is het enige aanspreekpunt in dit traject. Er zijn geen verborgen kosten en er worden pas kosten worden gemaakt als een voertuig succesvol is verkocht. Hoewel het veilingplatform digitaal is, is CarOnSale uniek doordat dealers altijd een persoonlijk aanspreekpunt hebben.

CarOnSale inspecteert uw voertuigen gratis en ter plaatse, dit wordt gedaan door onze eigen voertuig inspecteurs. Pas na een succesvolle verkoop worden kosten in rekening gebracht. Wordt vandaag nog onderdeel van het CarOnSale-netwerk en profiteer van de beste conversieratio’s in Europa.

Kijk voor meer informatie op www.caronsale.de

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties