Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) breidt de schadehersteldivisie per direct uit door de acquisitie van ASN Autoschade inclusief PortoMotive en A-Glas. Met de overname van deze ruim 100 vestigingen tellende en landelijk opererende franchiseorganisatie verstevigt AAGB de positie in de schadeherstelbranche.

AAGB heeft in 2023 serieuze stappen gezet om de activiteiten in de schadeherstelbranche uit te breiden en de daarbij behorende ambities waar te maken. Met de overname van MSH Equipment, het uitbreiden van de Paint en Non-Paint divisie en het opzetten van erkende schadeherstelopleidingen in samenwerking met Summa College en TECH360 is in korte tijd een stevig fundament gelegd. Met de toevoeging van het landelijk dekkend netwerk van ASN-schadeherstellers, partner voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners en dealerorganisaties, heeft AAGB nu een volwaardige schadedivisie.

ASN Autoschade is al meer dan 25 jaar een begrip in de autoschadeherstelbranche. De franchiseorganisatie heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland waarvan er ruim 75 onder het ASN label opereren. Bij ASN Autoschade zijn zelfstandige autoschadeherstelbedrijven aangesloten: veelal professionele familiebedrijven met een lange traditie en een toonaangevende positie in hun regio. Naast ASN Autoschade, maken ook A-Glas (autoruitschadeherstel) en PortoMotive, met het zelf-ontwikkelde schademanagementsysteem PortoView, onderdeel uit van de overname.

Directie blijft

Rob Visser (Director Network bij AAGB) is enthousiast over de overname: “ASN Autoschade is een prachtige organisatie die heel goed bij ons past. Met deze overname zetten wij een hele grote stap in de schadeherstelwereld. Omdat wij bouwen aan onze propositie voor de schadeherstelbranche, kon de timing ook niet beter. Daarnaast zijn we enorm verheugd dat de ASN-directie voor langere tijd bij ons blijft en dat het geweldige team van het ASN-hoofdkantoor meegaat en gelooft in onze kracht en visie.”

Ook ASN Autoschade is blij met overname. Peter Hubregtse (Directeur ASN Autoschade) legt uit: “De groeistrategie en de no-nonsense mentaliteit van ASN passen erg goed bij Alliance Automotive Group Benelux. De toekomstige marktontwikkelingen vragen een bredere scope en dit is door de overname door AAGB gewaarborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat de verantwoordelijkheden die wij als  franchiseorganisatie naar onze leden toe hebben bij AAGB in goede handen zijn.  

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties