ASN Autoschade Vermaire in Haarlem gaat beginnen met een aparte, aangrenzende vestiging die specifiek is ingericht op cosmetische schade. Dit Quick Repair concept is gevestigd in het pand pal naast de bestaande ASN vestiging van het bedrijf. 

Met de opening van deze locatie wil Vermaire het herstel van cosmetische schade laagdrempelig maken voor een brede doelgroep en de brede klantenkring in het zakelijke segment nog beter kunnen bedienen. “Naast de zakelijke markt, willen we vooral ook de particuliere markt hiermee benaderen”, vertelt Dennis Petrus, directeur-eigenaar van ASN Vermaire in Haarlem.

De werkplaats van deze nieuwe locatie telt 650 vierkante meter en is ingericht met gloednieuwe spuitcabines van CWN, die flexibel kunnen worden ingericht en waar maximaal zo’n zeven tot acht auto’s tegelijkertijd gespoten kunnen worden. Met de Quick Repair locatie streeft Petrus wekelijks naar zo’n vijftig doorgangen per week.

Schuiven

“In ons bestaande schadebedrijf kregen we de laatste tijd steeds meer met cosmetische schades te maken. Toen het naburige pand leeg kwam, besloten we meteen om daar met cosmetische schade te beginnen zodat we het nog efficiënter kunnen organiseren. Nu hebben we een duidelijker scheidslijn tussen complex en cosmetisch herstel en kunnen we beide schadetypes zo snel en efficiënt mogelijk repareren”, vertelt Petrus. “Omdat de panden naast elkaar liggen, kunnen we zo nodig ook makkelijk met auto’s schuiven als er toch meer aan de hand is dan een cosmetische schade.”

In totaal zijn bij Vermaire dertig medewerkers werkzaam, waarvan nu zo’n vier tot vijf allrounders zullen worden ingezet voor Quick Repair.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties